Skip to main content Skip to search

Logeerweekenden

Elke maand organiseren wij een logeerweekend bij Center Parcs in Zeewolde. Dit logeerweekend wordt begeleid door ons enthousiaste en vaste team. Tijdens de logeerweekenden gaan dezelfde groep kinderen en jongeren mee. Onze logeerweekenden zijn kleinschalig. Er is veel individuele begeleiding en er heerst een huiselijke sfeer. Gedurende de logeerweekenden bieden wij een afwisselend programma van activiteiten en rustmomenten.

Onze 2 groepen

Vanaf ongeveer 6 jaar kunnen kinderen met een ontwikkelingsstoornis, zoals autisme of ADHD, mee met onze logeerweekenden. Tijdens de logeerweekenden is er continue begeleiding. Er worden leuke activiteiten georganiseerd. Zoals zwemmen, wandelen en spelletjes doen. Ook is er aandacht voor individuele leerdoelen en momenten van ontspanning. Er is altijd begeleiding aanwezig. Wij ontlasten ouders door de kinderen een leuk weekend te geven en ongemerkt wordt er gewerkt aan leerdoelen. Wij vormen met elkaar één grote familie.

Voor de jongeren die in de toekomst zelfstandig gaan wonen is er een jeugdhonk. Vanaf 15 jaar, zij leren o.a. op deze weekenden hoe het is om zelfstandig in de maatschappij mee te draaien. Iedereen heeft zijn eigen leerdoelen. Deze bespreken wij tijdens het weekend met de jongeren. Wat ging er goed en wat kan er verbeterd worden.

Wat komt er allemaal kijken bij zelfstandig worden? Denk aan het leren plannen, boodschappen doen, functioneren in een groep, contact hebben met leeftijdsgenoten, met elkaar overleggen, omgaan met gevoelens en daarover praten.

Wilt u meer informatie ontvangen over de logeerweekenden neem contact met ons op.

center parcs
activiteiten

Wij hadden nooit voor mogelijk gehouden dat onze zoon kleine huishoudelijke taakjes zou kunnen uitvoeren, maar na een paar logeerweekenden bij PGBzorgvoorkinderen kan hij nu helpen met de vaatwasser uitruimen en de tafel dekken

Wanneer zijn de logeerweekenden?

9-11 december 2022
20-22 januari 2023
10-12 februari 2023
17-19 maart 2023
14-16 april 2023
12-14 mei 2023
9-11 juni 2023
7-9 juli 2023
25-27 augustus 2023

Wat hebben wij te bieden?

Leuke en leerzame activiteiten
Huiselijke sfeer
Tweede familie
Kleine groepen
Betrokken begeleiding
Samen zijn met leeftijdsgenoten
Structuur aanbrengen in de dag
Werken aan individuele leerdoelen
Ontlasten van het gezin, zodat zij de zorg erna weer kunnen hervatten

5 sterren service

Vervoer vanaf Hillegom naar het logeerweekend is mogelijk
Onze tarieven zijn all-in, u heeft geen eigen bijdrage
Luxe maaltijden, kwaliteit producten en leuke activiteiten
Tijdens de logeerweekenden zijn wij 24/7 bereikbaar
Ouders ontvangen regelmatig een update met leuke foto

Impressie van de logeerweekenden. Gefilmd door RTL4.