Skip to main content Skip to search

Opvang na school

Wij bieden doordeweeks opvang na school  bij ons thuis in Nieuw-Vennep. De kinderen kunnen hier lekker bijkomen na een schooldag, onder begeleiding een planning voor hun schoolweek maken of op een gezellige manier werken aan leerdoelen zoals koken, boodschappen halen, reizen met OV etc.

Individuele begeleiding in de klas

Esther heeft veel kinderen individueel begeleid op scholen / dagbestedingen. Kan uw kind niet lekker meekomen in de klas en heeft het individuele begeleiding nodig zodat het wat extra aandacht krijgt en indien nodig zich even terug kan trekken? Neem contact met ons op.

Leerdoelen

Met alle kinderen die bij ons komen werken we aan leerdoelen. Deze worden in overleg met de ouders (en soms school) opgesteld en hebben als doel om er naar toe te werken dat de kinderen in de toekomst, ongeacht hun beperking zo zelfstandig mogelijk deel kunnen gaan uitmaken van de maatschappij.

Om dat te bereiken is het belangrijk dat er veel geoefend wordt met communiceren, samenwerken en sociale vaardigheden. Om dit op een leuke manier met de kinderen te trainen organiseren we naast onze standaard weekinvulling, in de vakanties uitjes naar musea etc. en hebben wij o.a. het spelen van een escaperoom ontdekt!

Heeft u vragen?

Neem dan gerust contact met ons op