Skip to main content Skip to search

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding is voor sommige kinderen onmisbaar tijdens groepsactiviteiten. Wat ons aanbod uniek maakt is dat er tijdens groepsactiviteiten een vaste begeleider is voor uw kind. Ieder kind wordt op maat door ons begeleid. Wij bieden kinderen die thuis niet mee kunnen met groepsactiviteiten wel de kans op mee te doen in de groep. Kinderen kunnen zich indien gewenst terugtrekken.

Ons team komt elk kwartaal bij elkaar voor een teambespreking, hier bespreken wij op professionele wijze de voortgang van uw kind en hoe wij hem of haar het beste kunnen begeleiden. Wij evalueren tevens de leerdoelen.

individuele begeleiding

Individuele begeleiding voor thuiszitters

Mijn kind kan niet naar school. Wat nu?
Het kan voorkomen dat kinderen op school uitvallen. Omdat het onderwijs niet aansluit bij de behoefte van het kind. Of omdat de hele week naar school gaan te belastend is voor uw kind. Bijvoorbeeld bij kinderen met een vorm van autisme kan dit voorkomen. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend dit is voor zowel het kind als de ouders. Iedere ouder wil passend onderwijs voor zijn kinderen.

Wij bieden daarom opvang en individuele begeleiding onder schooltijd voor deze kinderen. Deze individuele begeleiding wordt afgestemd op de behoefte van het kind. Het doel hiervan is om schooluitvallers te laten re-integreren op school. Wij stellen samen met u (en school) een zorgplan en leerdoelen op. Welke begeleiding heeft uw kind nodig om weer terug te kunnen keren naar school. Indien gewenst kunnen wij bij overleg met school aanwezig zijn en eventueel bemiddelen.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten of begeleiding vanuit het PGB? Neem contact met ons op.