Skip to main content Skip to search

Coachen met paarden

Alexander en Esther zijn gespecialiseerd in het coachen met paarden. Voor wie is dit bedoeld? Voor iedereen die meer wil leren over zijn eigen gedrag. Dit kunnen ouders zijn die vastlopen in de opvoeding van hun kind of kinderen die gepest worden of moeite hebben om gedrag van andere te interpreteren. Paarden helpen bij het bewust worden van het eigen gedrag doordat ze jouw gedrag spiegel. Dit zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgt in wat voor een effect jouw gedrag op een ander heeft.

Herken jij jezelf in één of meerdere punten:
Moeite hebben met grenzen stellen?
Moeite hebben met nee zeggen?
Geef je toe in bepaalde situaties, terwijl je dit niet wil?
Wil je weerbaarder zijn?
Wil je voor jezelf op durven komen?
Word je gepest?
Heb je een laag zelfbeeld?
Voel je je uitgeblust?
Snap je niet waarom jou altijd bepaalde dingen overkomen?

Wij zien tijdens het coachen met paarden elke keer weer hoe goed een paard kan spiegelen en hoeveel wij kunnen leren door naar het gedrag van het paard te kijken. Tijdens de coaching kom je tot verrassende inzichten en zullen vragen worden beantwoord. Wij bieden coachen met paarden aan op de zorgboerderij in Vogelenzang aan de rand van de duinen. Ervaring met paarden is niet nodig. Coachen met paarden is heel laagdrempelig en kan voor ieder niveau en leeftijd aangeboden worden.
De kosten voor Coachen met paarden kunnen in sommige gevallen uit het PGB of
maatwerkvoorziening worden betaald.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten of begeleiding?
Neem contact met ons op.

“Je kan alleen dat doen wat je weet. Tijdens het coachen met paarden leer je meer grip te krijgen op een situatie”

  Heeft u interesse in het coachen met paarden? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer 06-41896102 of een e-mail sturen naar: info@pgbzorgvoorkinderen.nl