Skip to main content Skip to search

Coachen met paarden

Sinds 2019 bieden Alexander en Esther een nieuwe dienst aan:  Coachen met paarden! In ons andere werk met de paarden en op de zorgboerderij zien we elke keer weer hoe goed een paard kan spiegelen en hoe ontzettend veel we over onszelf kunnen leren door naar het paard te kijken. Hier wilde we heel graag meer mee gaan doen. Onlangs hebben we een cursus coachen met paarden voor bijzondere personen gevolgd en die kennis hebben we samengevoegd met onze eigen ervaringen en hebben een heel mooi programma ontwikkeld om kinderen en ook volwassene te gaan coachen met behulp van paarden.

Voor wie is dit bedoelt? Voor iedereen die meer wil leren over zijn eigen gedrag en wat voor effect dat heeft op anderen. Veel mensen hebben moeite met grenzen stellen, nee zeggen, prioriteiten stellen, weerbaar zijn etc. Ook kinderen die gepest worden of iets hebben meegemaakt waar ze moeilijk over praten hebben veel baat bij deze sessies. Doormiddel van de coachsessies zullen zoveel vragen worden beantwoord en zullen de paarden verrassende inzichten geven. Ervaring met paarden is niet nodig!  Het coachen vindt plaats op de zorgboerderij in Vogelenzang. De kosten voor deze sessie kunnen in sommige gevallen uit het PGB worden betaald.

  Heeft u interesse in het coachen met paarden? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op nummer 06-41896102 of een e-mail sturen naar: info@pgbzorgvoorkinderen.nl