Skip to main content Skip to search

Over ons

Professionele begeleiding met het gevoel van thuis
Ons team is enthousiast, betrokken en gediplomeerd

Esther
In 2008 is Esther begonnen met het opzetten van PGBzorgvoorkinderen om zorg te kunnen bieden aan kinderen met een beperking. Het is allemaal begonnen toen Esther Bonnet werkte op een dagbesteding. Esther heeft een passie om voor kinderen te zorgen die extra begeleiding nodig hebben. Het is voor haar de dynamiek en de uitdaging die het werken met deze doelgroep zo leuk maakt. Geen dag is hetzelfde. Elke dag zet Esther zich in met passie voor “haar” kinderen en jongeren. PGBzorgvoorkinderen is uitgegroeid tot een begrip in de Haarlemmermeer en de Bollenstreek. Esther is moeder van drie kinderen en gek op dieren.

Alexander
Je zou Alexander kunnen omschrijven als een echte doener. Altijd vrolijk en in voor avontuur. De kinderen lopen weg met Alexander, omdat er altijd iets te beleven valt met hem in de buurt. Alexander heeft veel kennis over het gedrag van mensen, hierdoor kan hij een goede structuur en begeleiding bieden. Alexander is een trotse vader, houdt van de natuur en heeft vanaf jongs af aan paardgereden.

Koen
Koen is een vast gezicht voor de kinderen met wie zij graag een dolletje uithalen! Koen staat altijd voor iedereen klaar, zowel voor zijn teamgenoten als voor de kinderen. Met Koen in de buurt is het nooit saai.

Pascalle
Ik ben Pascalle van Moorsel, 22 jaar. Al 4,5 jaar heb ik het voorrecht om voor de paarden van Esther en Alexander te zorgen. Ik ben in de zomer van 2021 begonnen bij PGB zorg voor kinderen en help de kinderen in de omgang met paarden. Hiernaast ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Finance & Control(bedrijfseconomie).

Sonja
Hallo, mijn naam is Sonja en ik ben 33 jaar. Na mijn studie psychologie en zorgmanagement heb ik verschillende banen in de gezondheidszorg gehad. Hierdoor heb ik meer geleerd over het gedrag van mensen en de inrichting van het zorgstelsel. Het leukste aan het werken bij PGBzorgvoorkinderen vind ik het ondernemende en lerende aspect. Lekker bezig zijn en ondertussen Ieren van en met elkaar!

Noah
Hi, ik ben Noah, 22 jaar en werkzaam als gespecialiseerd pedagogisch medewerker en klassenassistent in de kinderopvang. Sinds oktober 2021 werk ik ook met veel plezier op de zorgboerderij van PGBzorgvoorkinderen. Ik vind het fijn om op zoveel verschillende manieren te kunnen werken met kinderen. Ieder kind heeft een eigen uniek verhaal te vertellen en daar geniet ik van!

Kerensa
Hallo, ik ben Kerensa, 34 jaar. Ik studeer psychologie aan de universiteit. Daarnaast heb ik mijn eigen praktijk, als gedragstrainer help ik mensen met gedragsverandering en het doorbreken van (onbewuste)patronen. Ik ben met Esther en Alexander in contact gekomen omdat ik in de praktijk graag een stukje met kinderen aan de slag wou. De combinatie die zij maken met paarden is voor mij persoonlijk ook erg leuk, aangezien paarden als een rode draad door mijn leven lopen. Het is voor mij een leuke en leerzame afwisseling. Waarbij het prachtig is om te zien welk effect de paarden maar ook de boerderij, het buiten zijn en de natuur heeft op de kinderen.

 

PGBzorgvoorkinderen is een HKZ gecertificeerd bedrijf met een vast betrokken team. Uniek is de betrokken en professionele begeleiding met het gevoel van thuis. Alle zorg wordt betaald vanuit het PGB. Wilt u ons beter leren kennen? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek via onze contactformulier.

Wij werken dagelijks met veel plezier om de kinderen een onvergetelijke tijd te laten beleven en tevens een zinvolle dagbesteding te bieden