Skip to main content Skip to search

Over ons

Professionele begeleiding met het gevoel van thuis
Ons team is enthousiast, betrokken en gediplomeerd

Esther
In 2008 is Esther begonnen met het opzetten van PGB zorg voor kinderen om betere en meer passende zorg te kunnen bieden aan kinderen met een ontwikkelingsstoornis en/of een verstandelijke beperking. Zij is een organisatorisch talent en zorgt dat alles vanaf het moment van de aanmelding tot aan het moment dat de zorg niet meer nodig is, soepel verloopt.

Esther ziet direct wat de kinderen nodig hebben en speelt daarop in.
Sinds 9 jaar is ze moeder van inmiddels drie kinderen en sinds kort gaat de jongste naar school. Ze regelt veel achter de schermen waardoor ze helaas minder tijd heeft om met de kinderen zelf te werken. Maar elke maand tijdens het logeerweekend en tijdens de schoolvakanties laat ze alle administratie even voor wat het is en richt zij zich volledig op de kinderen. Tijdens de logeerweekenden zorgt ze ervoor dat de jongste kinderen zich op hun gemak voelen en houdt ze de ouders goed op hoogte. Elke schoolvakantie bedenkt ze weer een uitdagend programma wat goed aansluit bij de kinderen die daarvoor zijn aangemeld.

Alexander
Je zou Alexander kunnen omschrijven als een echte doener. Altijd vrolijk en in voor avontuur. De kinderen lopen weg met Alexander, omdat er altijd iets te beleven valt met hem in de buurt. Alexander heeft veel kennis over het gedrag van mensen, hierdoor kan hij een goede structuur en begeleiding bieden. Alexander is een trotse vader, houdt van de natuur en heeft vanaf jongs af aan paardgereden.

Pascalle
Zij werkt door de weeks als Finance controller maar in het weekend leeft ze voor de paarden. Pascalle verzorgt al 5 jaar de paarden van Alexander en Esther en werkt sinds 2021 elke zaterdag op de zorgboerderij. Hier leert zij de kinderen alles over de paarden, hoe ga je met ze om, hoe verzorg je ze, hoe communiceer je met een paard? Ook begeleid ze de kinderen die dat willen tijdens het paardrijden. Pascalle heeft veel kennis over de paarden en legt het maar wat graag heel geduldig uit aan de kinderen.

Marije
Marije staat elke zaterdag op de zorgboerderij klaar om de kinderen te begeleiden tijdens het verzorgen en rijden met onze paarden. Tijdens de verzorging leert ze de kinderen van alles over de paarden en als de kinderen rijden loopt zij naast het paard en voert ze gezellige gesprekken me ze.

Laura
Laura was lange tijd onze duizendpoot en regelde alles voor en achter de schermen. Sinds april 2023 doet ze het wat rustiger aan, maar blijft gelukkig wel betrokken bij PGB zorg voor kinderen. Zij is onze vaste invaller, dat is wel zo fijn voor de kinderen om een vertrouwd gezicht te zien als er iemand van het vaste team niet aanwezig is.

Dave
Dave is een stoere man waar de kinderen dol op zijn. Elke week gaat hij met de kinderen in het bos naast de zorgboerderij een potje voetballen of hutten bouwen. Ook gaat hij elke maand mee naar de logeerweekenden waar hij de Boshut groep helpt om hun zelfstandigheid en zelfredzaamheid te vergroten. Dave is altijd in voor een grapje maar is ook consequent wat heel fijn is voor de kinderen omdat ze altijd weten waar ze aan toe zijn.

Delayla
Delayla brengt met haar rustige uitstraling stabiliteit in het team en zorgt voor een goede taakverdeling tussen onze mannelijke en vrouwelijke begeleiders.

Delayla is elke zaterdag te vinden op de zorgboerderij waar zij geniet van de kinderen, de natuur en de paarden. Daarnaast werkt ze op de zaterdagen van de logeerweekenden tijdens de activiteiten en het zwemmen.
Ook begeleidt zij op maandagen kinderen die tijdelijk niet naar school kunnen in onze praktijk in Nieuw-Vennep. Delayla coacht met paarden en in haar vrije tijd is zij graag bij haar eigen paard.

Carmen
Carmen is al een aantal jaar achter de schermen betrokken bij PGB zorg voor kinderen. Zo onderhoudt zij de website en heeft een online plan portaal op maat gemaakt waar alle ouders hun kinderen online in kunnen aan- en afmelden.

Vanaf 2024 zal ze haar werkzaamheden binnen het bedrijf verder uitbreiden en Esther ondersteunen met alle administratieve werkzaamheden en telefoon en e-mails beantwoorden.
Carmen is moeder van 4 kinderen en dol op paarden, de natuur en lekker eten en drinken.

Contact
PGBzorgvoorkinderen is een HKZ gecertificeerd bedrijf met een vast betrokken team. Uniek is de betrokken en professionele begeleiding met het gevoel van thuis. Alle zorg wordt betaald vanuit het PGB. Wilt u ons beter leren kennen? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek via onze contactformulier.

Wij werken dagelijks met veel plezier om de kinderen een onvergetelijke tijd te laten beleven en tevens een zinvolle dagbesteding te bieden