Skip to main content Skip to search

Over ons

Professionele begeleiding met het gevoel van thuis
Ons team is enthousiast, betrokken en gediplomeerd

Esther
In 2008 is Esther begonnen met het opzetten van PGBzorgvoorkinderen om zorg te kunnen bieden aan kinderen met een beperking. Het is allemaal begonnen toen Esther Bonnet werkte op een dagbesteding. Esther heeft een passie om voor kinderen te zorgen die extra begeleiding nodig hebben. Het is voor haar de dynamiek en de uitdaging die het werken met deze doelgroep zo leuk maakt. Geen dag is hetzelfde. Elke dag zet Esther zich in met passie voor “haar” kinderen en jongeren. PGBzorgvoorkinderen is uitgegroeid tot een begrip in de Haarlemmermeer en de Bollenstreek. Esther is moeder van drie kinderen en gek op dieren.

Alexander
Je zou Alexander kunnen omschrijven als een echte doener. Altijd vrolijk en in voor avontuur. De kinderen lopen weg met Alexander, omdat er altijd iets te beleven valt met hem in de buurt. Alexander heeft veel kennis over het gedrag van mensen, hierdoor kan hij een goede structuur en begeleiding bieden. Alexander is een trotse vader, houdt van de natuur en heeft vanaf jongs af aan paardgereden.

Koen
Koen is een vast gezicht voor de kinderen met wie zij graag een dolletje uithalen! Koen staat altijd voor iedereen klaar, zowel voor zijn teamgenoten als voor de kinderen. Met Koen in de buurt is het nooit saai.

Laura
Hallo, ik ben Laura de Ruijter en ben 23 jaar. Ik ben in januari 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut. Voor deze opleiding heb ik twee stages in een zorginstelling voor lichamelijk en verstandelijke beperkten gedaan. Tijdens mijn studie ben ik als ben ik 2019 begonnen bij PGBzorvoorkinderen, ik vind dit nog steeds leuk. Naast dat het leuk is leer ik elke werkdag iets van de cliënten. Hierdoor blijft het uitdagend. Hiernaast ben ik werkzaam als fysiotherapeut.

Debora

Hallo allemaal. Mijn naam is Debora en ik ben 25 jaar oud. Ik kan mijzelf omschrijven als een zorgzame, meelevende en leergierige meid. Vanaf afgelopen januari ben ik in dienst gegaan bij PGBzorgvoorkinderen. Ik volg momenteel de opleiding ervaringsdeskundigheid in zorg en welzijn in deeltijd. Vanuit deze opleiding leer ik herstelondersteunend werken. Ik vind het dan ook belangrijk dat ieder kind binnen zijn eigen mogelijkheden blijft. Ik ben blij dat ik mijzelf mag ontwikkelen binnen deze organisatie en kijk uit naar de toekomst! Ik raad PGBzorgvoorkinderen dan ook zeker aan. Ze hebben hart voor iedereen en denken altijd in mogelijkheden en oplossingen.

PGBzorgvoorkinderen is een HKZ gecertificeerd bedrijf met een vast betrokken team. Uniek is de betrokken en professionele begeleiding met het gevoel van thuis. Alle zorg wordt betaald vanuit het PGB. Wilt u ons beter leren kennen? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek via onze contactformulier.

Wij werken dagelijks met veel plezier om de kinderen een onvergetelijke tijd te laten beleven en tevens een zinvolle dagbesteding te bieden