Skip to main content Skip to search

Over ons

Professionele begeleiding met het gevoel van thuis
Ons team is enthousiast, betrokken en gediplomeerd

Esther
In 2008 is Esther begonnen met het opzetten van PGBzorgvoorkinderen om zorg te kunnen bieden aan kinderen met een beperking. Het is allemaal begonnen toen Esther Bonnet werkte op een dagbesteding. Esther heeft een passie om voor kinderen te zorgen die extra begeleiding nodig hebben. Het is voor haar de dynamiek en de uitdaging die het werken met deze doelgroep zo leuk maakt. Geen dag is hetzelfde. Elke dag zet Esther zich in met passie voor “haar” kinderen en jongeren. PGBzorgvoorkinderen is uitgegroeid tot een begrip in de Haarlemmermeer en de Bollenstreek. Esther is moeder van drie kinderen en gek op dieren.

Alexander
Je zou Alexander kunnen omschrijven als een echte doener. Altijd vrolijk en in voor avontuur. De kinderen lopen weg met Alexander, omdat er altijd iets te beleven valt met hem in de buurt. Alexander heeft veel kennis over het gedrag van mensen, hierdoor kan hij een goede structuur en begeleiding bieden. Alexander is een trotse vader, houdt van de natuur en heeft vanaf jongs af aan paardgereden.

Koen
Koen is een vast gezicht voor de kinderen met wie zij graag een dolletje uithalen! Koen staat altijd voor iedereen klaar, zowel voor zijn teamgenoten als voor de kinderen. Met Koen in de buurt is het nooit saai.

Laura
Hallo, ik ben Laura de Ruijter en ben 22 jaar. Ik zit in mijn laatste jaar van mijn opleiding fysiotherapie. Voor deze opleiding heb ik twee stages in een zorginstelling voor lichamelijk en verstandelijke beperkten gedaan. Ik werk sinds juli 2019 voor PGBzorgvoorkinderen en vind dit nog steeds leuk. Naast dat het leuk is leer ik elke werkdag iets van de cliënten. Hierdoor blijft het uitdagend.

Melissa
Hoihoi! Mijn naam is Melissa Verhaar en ik ben 19 jaar oud. Ik woon in Roelofarendsveen. Ik ben begonnen bij PGBzorgvoorkinderen rond november 2019. Het leukste van het werk vind ik natuurlijk de kids! Geen enkele werkdag is hetzelfde. Zo leer je elke dag iets nieuws. Dat maakt het uitdagend, want dat zijn de kinderen af en toe zeker!

PGBzorgvoorkinderen is een HKZ gecertificeerd bedrijf met een vast betrokken team. Uniek is de betrokken en professionele begeleiding met het gevoel van thuis. Alle zorg wordt betaald vanuit het PGB. Wilt u ons beter leren kennen? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek via onze contactformulier.

Wij werken dagelijks met veel plezier om de kinderen een onvergetelijke tijd te laten beleven en tevens een zinvolle dagbesteding te bieden