Skip to main content Skip to search

Over ons

Professionele begeleiding met het gevoel van thuis
Ons team is enthousiast, betrokken en gediplomeerd

Esther
In 2008 is Esther begonnen met het opzetten van PGB zorg voor kinderen om betere en meer passende zorg te kunnen bieden aan kinderen met een ontwikkelingsstoornis en/of een verstandelijke beperking. Zij is een organisatorisch talent en zorgt dat alles vanaf het moment van de aanmelding tot aan het moment dat de zorg niet meer nodig is, soepel verloopt.
Esther ziet direct wat de kinderen nodig hebben en speelt daarop in.
Sinds 9 jaar is ze moeder van inmiddels drie kinderen en sindskort gaat de jongste naar school. Ze regelt veel achter de schermen waardoor ze helaas minder tijd heeft om met de kinderen zelf te werken. Maar elke maand tijdens het logeerweekend en tijdens de schoolvakanties laat ze alle administratie even voor wat het is en richt zij zich volledig op de kinderen. Tijdens de logeerweekenden zorgt ze ervoor dat de jongste kinderen zich op hun gemak voelen en houdt ze de ouders goed op hoogte. Elke schoolvakantie bedenkt ze weer een uitdagend programma wat goed aansluit bij de kinderen die daarvoor zijn aangemeld.

Alexander
Je zou Alexander kunnen omschrijven als een echte doener. Altijd vrolijk en in voor avontuur. De kinderen lopen weg met Alexander, omdat er altijd iets te beleven valt met hem in de buurt. Alexander heeft veel kennis over het gedrag van mensen, hierdoor kan hij een goede structuur en begeleiding bieden. Alexander is een trotse vader, houdt van de natuur en heeft vanaf jongs af aan paardgereden.

Koen
Koen is een vast gezicht voor de kinderen met wie zij graag een dolletje uithalen! Koen staat altijd voor iedereen klaar, zowel voor zijn teamgenoten als voor de kinderen. Met Koen in de buurt is het nooit saai.

Pascalle
Ik ben Pascalle van Moorsel, 22 jaar. Al 4,5 jaar heb ik het voorrecht om voor de paarden van Esther en Alexander te zorgen. Ik ben in de zomer van 2021 begonnen bij PGB zorg voor kinderen en help de kinderen in de omgang met paarden. Hiernaast ben ik bezig met het afronden van mijn bachelor Finance & Control(bedrijfseconomie).

Marije
Marije staat elke zaterdag op de zorgboerderij klaar om de kinderen te begeleiden tijdens het verzorgen en rijden met onze paarden. Tijdens de verzorging leert ze de kinderen van alles over de paarden en als de kinderen rijden loopt zij naast het paard en voert ze gezellige gesprekken me ze.

Laura
Laura was lange tijd onze duizendpoot en regelde alles voor en achter de schermen. Sinds april 2023 doet ze het wat rustiger aan, maar blijft gelukkig wel betrokken bij PGB zorg voor kinderen. Zij is onze vaste invaller, dat is wel zo fijn voor de kinderen om een vertrouwd gezicht te zien als er iemand van het vaste team niet aanwezig is.

Anass
Anass komt uit Almere maar heeft de reisafstand er wel voor over om elke zaterdag met de allerleukste kinderen op een van de mooiste plekken van Nederland te werken. Daarnaast gaat hij ook elke maand mee naar de logeerweekenden. Naast zijn werk bij PGB zorg voor kinderen werkt Anass ook voor de gemeente Almere waar hij kinderen helpt hun mentale, fysieke en emotionele weerbaarheid te trainen doormiddel van boksen.

Dave
Dave is een stoere man waar de kinderen dol op zijn. Elke week speelt hij met de kinderen in het bos naast de zorgboerderij en weet ze te stimuleren om hun taken netjes af te maken. Sindskort gaat Dave ook mee met de logeerweekenden en zorgt ervoor dat elk weekend een feestje is.

Delayla
Delayla zorgt met haar rustige uitstraling voor stabiliteit in het team en zorgt voor een goede taakverdeling tussen onze mannelijke en vrouwelijke begeleiders.
Sindskort is Delayla elke zaterdag te vinden op de zorgboerderij waar zij geniet van de kinderen, de natuur en de paarden. Daarnaast valt ze af en toe in tijdens de logeerweekenden en begeleidt zij op maandagen kinderen die tijdelijk niet naar school kunnen in onze praktijk in Nieuw-Vennep. Delayla coacht met paarden en in haar vrije tijd is zij graag bij haar eigen paard.

 

Contact
PGBzorgvoorkinderen is een HKZ gecertificeerd bedrijf met een vast betrokken team. Uniek is de betrokken en professionele begeleiding met het gevoel van thuis. Alle zorg wordt betaald vanuit het PGB. Wilt u ons beter leren kennen? Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek via onze contactformulier.

Wij werken dagelijks met veel plezier om de kinderen een onvergetelijke tijd te laten beleven en tevens een zinvolle dagbesteding te bieden