Skip to main content Skip to search

Individuele begeleiding op een leuke en leerzame boerderij.

Esther en Alexander en hun team organiseren elke zaterdag en in de vakanties een gezellig dag op een boerderij (privé locatie) in Vogelenzang.

Wij halen de kinderen thuis op en nemen ze mee naar de boerderij waar wij diverse, makkelijk te structureren, klusjes met ze doen, de dieren verzorgen, lekker in de duinen spelen en voor wie dat leuk vinden de mogelijkheid bieden om onder gediplomeerde begeleiding paard te rijden of met het paard als spiegel therapeutisch aan de slag te gaan*.

We werken heerlijk buiten met de kinderen maar er is ook een verwarmde en overdekte kantine waar we spelletjes kunnen doen als het regent.

*Paardrijden en/of het werken met paarden mag niet uit het PGB worden betaald. Deze kleine vergoeding komt dus voor eigen rekening.

Alle kinderen krijgen individuele begeleiding, 1 op 1 of 1 op 2. Naast alle “klusjes” wordt er ook ruimte geboden om samen te spelen, iets wat in het dagelijks leven vaak wordt bemoeilijkt door de beperking.

Tijdens het spelen worden de kinderen begeleid in het contact leggen met elkaar en door de intensieve begeleiding kunnen kinderen die het groepsverband erg moeilijk vinden op den duur vaak goed meedraaien bij ons in de groep.
Na afloop brengen we alle kinderen weer thuis.

  • Continue begeleiding
  • Uitdagende doelen
  • Spelen en leren tegelijk
  • Samenwerking en sociale vaardigheden
Zirkuswagen_1807_1321