Skip to main content Skip to search
vakantie

Vakantie opvang

Tijdens de schoolvakanties bieden wij op aanvraag vakantie opvang met leuke activiteiten. Zo gaan wij geregeld met de kinderen dagjes weg. Dit gebeurt in een gestructureerde setting. Voor kinderen die dit nodig hebben kan er tijdens een groepsactiviteit ook individuele begeleiding worden geboden. Tijdens de uitjes is er een balans tussen activiteit en ontspanning.

Uitjes die wij bijvoorbeeld doen zijn een dagje pretpark, varen met onze boot, actieve uitjes zoals lasergamen of klimmen in een klimbos. Wij houden rekening met beperkingen en kijken naar de mogelijkheden.

Onze vakantie opvang met leuke activiteiten tijdens de schoolvakanties kunnen worden vergoed vanuit het PGB of een maatwerkvoorziening.

Op vakantie

Twee keer per jaar gaan wij met de kinderen op vakantie. Ook tijdens deze vakanties wisselen leuke activiteiten en rustmomenten elkaar af. Door de ontspannen sfeer hebben de kinderen en begeleiders ook echt vakantie!

Op vakantie gaan wij met dezelfde gezellige groep op pad als tijdens de logeerweekenden. Anders is wel dat wij echt vakantie gaan houden. Er wordt uiteraard een dagprogramma en structuur geboden en is continue begeleiding. Wel gaan wij leuke uitstapjes doen, die binnen de mogelijkheden vallen, zoals iedereen dat op vakantie doet!

Wat hebben wij te bieden?
– De vakantie kan worden betaald vanuit het PGB of maatwerkvoorziening, er wordt geen eigen bijdrage gevraagd.
– Tijdens de vakantie doen wij altijd een paar leuke unieke activiteiten
– Luxe maaltijden en samen de voorbereidingen treffen
– Optimale ontlasting van de ouders en het gezin

Wanneer gaan wij weer op vakantie?
– Meivakantieweek: 29 april t/m 3 Mei naar de Efteling
– Zomervakantie: 22 t/m 26 juli naar Buitenhof de Leistert en Toverland

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten of begeleiding? Neem contact met ons op.

vakantie opvang

Na het zien van de activiteiten die jullie doen, durven wij het weer aan om als gezin op vakantie te gaan naar Finland